Nogle af de ting man bare ikke orker.
Er inviteret til en venindes fest her om to weekenders tid, men jeg ved ærlig talt ikke om det er noget jeg gider. Det er sgu ikke fordi jeg ikke kan eller noget, men lige siden jeg blev inviteret har der bare ikke været andet end problemer, og hende der inviterede os kan bare ikke finde ud af en skid. Det er en af mine skide gode veninder, hende Malle vi havde med til fest i lørdags... hun er en god veninde, men nogle gange kan jeg virkelig også bare få nok af hende. Når man virkelig har brug for at vide noget, ja så kan hun aldrig finde ud af noget overhovedet.
Det er også bare alt det med at hun slet ikke giver information nok om alt omkring den fest. Det eneste hun skriver til begivnheden er: " Det sker ude i mine forældre kolonihavehus. PS der er ingen strøm, og i skal købe jeres egen med fordi jeg ikke har råd. " Øhh ja du kunne sgu da godt have givet lidt mere information. Bare det at der ikke er noget strøm er bare skide træls, det vil sige vi ikke kan høre musik på nogen måde... fedt en fest uden musik. Eller have vores pc med, man kan ikke se tv eller oplade sin telefon. Virkelig fedt, eller ikk. Og så det der med at vi skal købe vores egen mad er virkelig bare noget fis synes jeg... hun bor hjemme ved mor og far og så siger hun at hun ikke har råd, hun arbejder endda her i ferien. Hver eneste gang Tommi og mig har holdt noget derhjemme har vi altid betalt for evt mad og chips og lign. Det eneste folk selv skulle tage med var drikkevarer.
Ikke kun det, så skal vi måske også selv have telt med, ja måske... det skal vi sgu da vide. Der er virkelig bare ingen information overhovedet. Og det med maden forstår jeg slet ikke, hun skriver ikke om vi kun skal tage mad med til os selv... eller om vi skal dele med alle sammen. For jeg har det bare sådan lidt at jeg gider sgu ikke købe ind til dem alle sammen. Det mad vi tager med er kun til os selv... sådan har jeg ihvertfald forstået det.
Jeg ved det sgu ikke, og da jeg skrev til hende igår angående det om vi skal dele med eller om det var til os selv sagde hun at det vidste hun ikke, ja hallo hjem skulle så vide det. Ej hallo, der har bare ikke været andet end problemer.

Jeg ved ihvertfald en ting, jeg gider ikke ofre alt for mange penge på den weekend, vi skal spare nok i forvejen og føler bare ikke jeg gider bruge så pisse mange penge. Det er billigere for Tommi og mig bare at blive hjemme.... for der har vi jo mad i forvejen, men hvis vi lige pludselig skal købe ind til fx grill mad som hun snakkede om så kan det måske godt gå hen og blive lidt dyrt.
Men jeg er da glad for at kunne skrive at jeg er kommet af den forbanede kontanthjælp, selvom det tog et stykke tid før de fattede at jeg altså ikke ville være i praktik og bare ville af den kontanthjælp. Det er da altid noget, på venindezonen angående Bells er der ikke en skid at sige, hun er bare en so og jeg er så træt af hende. Er så ked af at vores venskab åbenbart betyder så skide lidt for hende, vi havde jo aftalt at vi skulle holde en fest i ferien, men ærlig talt har jeg bare lyst til at sige "fuck dig" og så bare lade være med at kontakte hende igen. Men ved sgu ikke om jeg kan... jeg ved godt at i måske er ved at være træt af at hører om hende, men jeg har bare brug for at komme ud med alle mine følelser.
Er især træt af at hører om alle hendes " tud tud " opdateringer fra facebook, det ene øjeblik er alt godt og lykke det andet klager hun over alt i sit liv. Burde skrive en kommentar og sige jeg er der for hende og alt det pis, men hvorfor skulle jeg det? Hun er der jo ikke ligefrem for mig vel? Nej fuck hende, overvejer bare at slette hende på facebook igen, og hvis hun så kontanter mig og spørger hvorfor jeg har slettet hende så bare ignorere hende.

Foresten er jeg hjemme ved min tvillingesøster lige nu, synes at jeg ville tilbringe en dag sammen med hende, især når Tommi afligevel kører til lemvig hver eneste dag. Så idag tog jeg med ham og blev sat af hjemme hos hende, skal rent faktisk sove her indtil i morgen det skal sgu nok blive hyggeligt. Især nu hvor vi begge to har ferie. Hun er væk lige nu... hun skulle lige noget, men kommer snart hjem det er okay med mig. Så har jeg jo masser af tid til at skrive den her blog.
Nå, men håber det går godt for alle jer, men jeg må godt nok sige at blog er ved at være død for tiden, og savner at se nogle af de gode gamle "bloggere" er begyndt at overveje at holde en pause herinde fra, for der er afligevel ingen der gider læse mine blogs.

PP.Bemærk at det bliver vist i dit Facebook feed, hvis du synes godt om indlægget.
Kommentarer Viser 3 / 3 | Vis alle
Du skal logge ind for at kunne skrive en kommentar
Log ind og returner til denne side
Panthera
Panthera, 04-07-2012 12:45
Kvinde: Tjekker stortset alle blogs på forsiden hver dag, men det er bare ikke altid jeg kommentere dem. Smiley

prins: hehe ja ved hvad du mener.
prinsalimaegtigogrig
prinsalimaegtigogrig, 04-07-2012 12:26
Jeg læser altid din blog. Læste den faktisk også da jeg i lang tid ikke havde en bruger herinde. Det er mærkeligt, men der er et eller andet spændende over at få lov til at kigge ind i andres liv.
KaptajnKvinde
KaptajnKvinde, 04-07-2012 11:58
Der er altså folk, der læser dine blogs, for dine visninger for dine indlæg er ret ofte over de 80. Det gælder så også for dig selv og hvis folk læser dem flere gange. Men læst bliver de altså (og tvivler på du selv tjekker hvert blogindlæg igennem halvtreds gange Smiley

Bare fordi dine blogge ikke bliver kommenteret, betyder det altså ikke, at de ikke bliver læst Smiley
Stem:
04-07-2012 10:44
Tags: 
 
Sider der linker til dette indlæg
Kommentarer: 6
Visninger: 1.583
 
Tidligere indlæg:
 
02-04-2016 15:31, 2 kommentarer
 
26-02-2016 16:48, 0 kommentarer
 
11-02-2016 09:40, 0 kommentarer
 
18-01-2016 14:31, 0 kommentarer
 
15-01-2016 13:49, 0 kommentarer
 
15-01-2016 09:47, 6 kommentarer
 
10-08-2015 19:22, 0 kommentarer
 
07-08-2015 11:31, 4 kommentarer
 
18-06-2015 20:15, 0 kommentarer
 
16-06-2015 15:48, 0 kommentarer
 
Funktioner:
Anmeld misbrug
Send til ven
 
RSS feed for blog indlæg
© 2016 Arto ApS | Retningslinjer | Copyright information Annoncering | Om siden