Boligindretning med New Yorker stemning i din egenSom en konsekvens af 70’eren og 80’ernes meget tunge og mørke tilgang til boligindretningen, har tendensen siden starten af 90’erne været en ren minimalistisk boligindretning.

Nøgleordene fra diverse selvproklameret boligdesigner og indretningsarkitekter i medierne har været lys, lys, åben, ’clutter’ fri og så igen lys. Denne fiksering på plads og ’ro’ har betydet, at den alt overskyggende nuance på de danske vægge har været hvid sammen med møbler, der understøtter den minimalistiske stil og fokus på lysindfald.

Den minimalistiske designstil har betydet, at de danske boliger virker større og mere rummelige, hvilket er en af de store fordele ved denne designform. En af ulemperne er dog, at hjemmet hurtigt kan få en klinisk fornemmelse som var man på tandlægeklinikken eller hospitalet.

Vi har derfor i de senere år set en tendens til, at ’pifte’ hjemmet op med farvestrålende motiver på væggene eller f.eks. kontrast i form af et gammelt møbel.

Som modsætning til den rene minimalistiske stil, ser vi nu en mere rå og rustik måde at indrette boligen på – eller dele af hjemmet f.eks. køkkenet, dagligstuen eller gangen.

New York’er stilen med de rå murstensvægge vinder mere og mere frem i de danske hjem som en måde, at skabe mere

karakter i boligen. Denne boligstil er ikke, at sammenligne med de tunge mørke eller gule murstensvægge, der omsluttede os i 70’eren eller 80’erne.

Hvis du ønsker en murestenvæg til at skabe kontrast eller karakter i boligen, så er der flere alternativer til dette.

Tapet er den lette løsning, men knap så effektfulde løsning. Der findes i dag et hav af tapeter med murestensmønster, et af disse steder findes her: www.tapetshop.dk/shop/tapet-med-mur sten-697p.html.

En mere effektfuld løsning men også mere omfattende løsning end tapetløsningen er med et produkt, der hedder ’StonePanel’. StonePanel er som navnet antyder et panel, der samles ligesom legoklodser på vægen. Du kan læse mere om StonePanel her: www.kongebro.com/dk/stonepanel.aspx.

Ønsker du, at gå i en helt ny retning med din boligindretning så kunne New York’er stilen, med de rå murstensvægge måske være en mulighed for dig.

Læs flere spændende boligartikler på BoligOasen.dk

Bemærk at det bliver vist i dit Facebook feed, hvis du synes godt om indlægget.
Kommentarer Viser 1 / 1 | Vis alle
Du skal logge ind for at kunne skrive en kommentar
Log ind og returner til denne side
thermored
thermored, 27-10-2009 17:05
En god kontrast til en murstensvæg, er våre nye Infrarøde Ovner fra www.thermored.dk, ovnene har et rent design, leveres i mange forskjellige RAL farger, kan selvfølgelig også leveres med et selv valgt motiv. Dermed oppfyller disse designovnene flere formål, en ting er at de skaper kontrast eller karakter til boligen, noe annet, men også vesentlig er at de oppvarmer boligen på en behagelig måte. Gå inn på www.thermored.dk for flere informasjoner
Stem:
25-10-2009 13:28
 
Sider der linker til dette indlæg
Kommentarer: 1
Visninger: 5.821
 
Tidligere indlæg:
 
27-11-2009 19:11, 0 kommentarer
 
02-11-2009 19:38, 0 kommentarer
 
28-10-2009 15:22, 0 kommentarer
 
25-10-2009 13:28, 1 kommentar
 
24-10-2009 14:10, 0 kommentarer
 
Funktioner:
Anmeld misbrug
Send til ven
 
RSS feed for blog indlæg
© 2016 Arto ApS | Retningslinjer | Copyright information Annoncering | Om siden