- 30-12-2012 21:56 | 1.106 visninger | 0 kommentarer

Dette år har været ganske udmærket. Det er et ret jævnt ord, der beskriver min opfattelse af de fleste ting for tiden.

I dette år flyttede jeg sammen med min kæreste. Vi holdte op med at ryge, og det har næsten aldrig været så let at stoppe.

Det var i år jeg forsøgte at søge ind på Det Jyske Kunstakademi første gang, desværre med afslag. Jeg burde have søgt flere steder, og må prøve igen næste år.

Det har i høj grad stået i kunsten tegn dette år, især på det personlige plan. Jeg er blevet hooked på Tumblr, og kigger hver dag på en masse spændende og nyskabende kunst og illustrationer, ofte kun for at blive misundelig og frustreret over at jeg ikke har fundet mig selv rent kunstnerisk endnu. Det er noget jeg gruber meget over, og jeg er stadig ikke helt sikker på at jeg har fundet svaret endnu. Men der er ingen tvivl om, at jeg mangler at dvæle mere i mig selv, og spekulere mindre over hvad alle andre laver.

Jeg blev desuden også færdig med mit hybrid kostume, men det er for voldsomt til at jeg tør tage det på offentlig uden anledning.. og der har aldrig været en anledning Smiley

Der har været rigtig meget personlig udvikling i dette år. Først og fremmest har jeg forsøgt at blive bedre til det med venner og det sociale, og prøvede at læse bogen 'Vind venner, indflydelse og fremgang', men som altid er jeg elendig til at læse bøger færdig. Men den åbnede alligevel øjnene for mig på rigtig mange punkter, og der var mange personlige og adfærdsmæssige fejl som jeg normalt ikke spekulerede meget over, som pludselig blev synlige.

Jeg har også forsøgt at gå ned i medicin. Jeg havde tidligere snakket med min psykiater om at 300mg var for meget, men jeg fik aldrig rigtig udskrevet noget hos ham. Efter flytningen fik jeg ny læge, som viste sig at være ret retarderet, og hver eneste gang jeg skulle lave en aftale eller bestille medicin, så var der problemer. Jeg kom ned på 50mg, og er nu begyndt at knække medicinen i mindre og mindre stykker. Jeg har før forsøgt at trappe ned, men gjorde det over en alt for kort periode, hvilket gav nogen ubehagelige bivirkninger, såsom kvalme, dårlig mave, og ualmindeligt dårlige psykiske ture.

Nu prøver jeg igen, men over en længere periode. Utroligt nok, er der faktisk været rigtig langt imellem de rigtig dårlige depri turer, og jeg tror ikke jeg har været i kulkælderen for alvor, siden en gang i september.

Jeg har det generelt meget bedre på rigtig mange områder. Siden jeg begyndte i skole igen efter sommerferien, har jeg generelt fået en mere afslappet tilgang til tingene. Nogen vil nok kalde det dovent, men tilgengæld har jeg aldrig haft det så rart med mig selv.

Jeg gider ikke stresse over lektier, eksamener og fremtidsplaner som om det gjaldt mit liv, for det gør mig stresset og bekymringsfuld, og jeg får aldrig noget ud af det. Jeg laver lektierne når jeg bliver tvunget til det, og eksamenerne tager jeg som det kommer. Jeg skal alligevel ikke bruge HF'en til noget. Og fremtiden kommer helt af sig selv.

Jeg er træt af den uskrevne regel om at man altid skal gøre sit bedste for at indpasse sig samfundets forventninger. Jeg regner ikke med at mit liv render nogen steder, hvis jeg bare sørger for det mest essentielle : Penge, og min egne interesser. Hvis jeg ikke kan tjene nok penge på mine egne interesser, så må jeg tage hvad der kommer, for jeg gider ikke spilde et helt liv på at løbe rundt og passe ind i systemet, hvis det dybest set ikke er det der gør mig lykkelig som menneske. Det er måske det mest stabile, men det er ikke værdigt nok for mig. Og jeg er nået til det punkt, hvor jeg ærlig talt hellere vil tænke på mig selv og hvordan jeg har det med tingene. Ofringer er jeg villig til at tage, men de skal ikke øsles væk.
Min største rollemodel er The Dude.

Jeg er også træt af at vente på at mit liv skal begynde. I mange år har jeg altid tænkt ?Jeg skal bare lige have denne her uddannelse, så kan jeg for alvor begynde en karriere, settle down og begynde livet?. Mit liv ER begyndt, det sker lige nu. Og jeg vil ikke vente på en uddannelse for at kalde mig kunstner, for jeg kan ikke øve mig i at være kunstner, hvis jeg ikke tør bære titlen.
Jeg er kunstner nu.

Det har også været et år der har været fuld af kræft.

Mig og min kæreste besøgte hans mor i påskeferien, ganske kort i et par timer. Hun havde gået rundt hele dagen med store smerter i underlivet, og havde blødt. Men hun tænkte at det var nok ikke noget, og ville ikke have at vi ringede til en læge. Der gik ikke lang tid før vi var kørt, at hun alligevel blev kørt på skadestuen, og senere hospitalet. Nogen få dage senere fik vi at vide at hun havde livmoder halskræft.

Hun er heldigvis i bedring nu. Min moster derimod, havde haft kræft i nogen år. Der var bare ikke ret mange der tog det alvorligt i starten, da de i familien havde en tendens til at blæse sygdom meget op. Men dette år var bestemt ikke god ved hende, og der var ingen tvivl om at den var god nok. Hun havde kræft. Det piner mig stadig, at jeg ikke nåede at besøge hende, eller for den sags skyld nåede at give hende mit brev til hende, før hun døde i september.

Og så er der min onkel, der ligesom min moster har halskræft. Problemet med ham, er dog desværre at han ikke gider at få sin behandling. Han lever dog endnu, heldigvis.

Det har været i år jeg opdagede Tumblr, sådan for alvor. Jeg havde ikke rigtig brugt den synderligt meget inden da, andet end et forsøg på at lave en tumblr kun med uinteressante billeder, i et forsøg på at belyse alt det uinteressante ? for hvorfor skal billeder altid være spændende?

Jeg lavede en ny tumblr i sommers, for en lille plastik ko med et grønt yver (greenuddercow). Den har kørt lige siden, og det er ualmindeligt hyggeligt at gå rundt og tage billeder af den lille ko rundt omkring Smiley

Jeg har siden hen lavet to andre tumblrs. Først headlesskittens, som i starten var en idé jeg ville bruge som blog, hvor jeg kun uploadede de tegninger og billeder jeg har lavet hvor jeg har sat et dyre hoved på en menneskekrop. Men i stedet blev det en tumblr, og det virkede passende at reblogge alt hvad der minder om det, uden at være mit eget. Nu har alt andet dog efterhånden taget over, og der er ikke så meget af mit eget mere (fordi jeg ikke har været så produktiv, de sidste par måneder).

VLPS p (314) blev skabt i et forsøg på at opdele min kreativitet. I et desperat forsøg på at blive mere kunst fikseret, og derfor mere bange for at tegne 'almindelige ting', besluttede jeg mig for at skabe et nyt separat navn, til alt der ikke falder under kategorien 'kunsterisk'. Helt almindelige tegninger uden brug for analyse. Så kan jeg få afløb for begge ting, og forhåbentlig kan jeg bruge VLPS p til at kopiere idéer og lade mig inspirer af andre ting, uden at føle dårlig samvittighed over at være en copycat. Jeg har kørt mig alt for seriøst på alt under navnet Giessing, fordi det skal være meget mere artsy og seriøs. Det er nok lidt af et problem..

? Oh, og idéen om de uinteressante billeder blev overført til Instagram i stedet. Den bruger eksistere kun for at tage pis på konceptet. Men samtidig ser jeg også den bruger som et slags kunstværk i sig selv.

Jeg savner rigtig meget at have en kat. Selvom jeg stadig har Oliver, må vi ikke have dyr i vores nye lejlighed. Men jeg har dog alligevel Mzungu og Mucalinda, de to kornsnoge.

Tilgengæld har jeg forsøgt mig med triops igen. Første og sidste gang jeg prøvede var for 6 år siden, hvor de døde meget hurtigt fordi jeg ikke anede noget som helst. Denne gang havde jeg læst godt op på det, og det lykkeds mig at holde liv i en del, endda selv efter andet forsøg! Min rekord er en måned, hvilket alligevel er halvdelen af en triops liv.

Det er dog blevet mere over i det vandlige område, for i forbindelse med triopsne fandt jeg nogen mosesnegle, som jeg ubevidst er begyndt at avle. Efter triopsne døde havde jeg stadig sneglene, og nu har jeg 4 gubby unger som jeg fik af min onkel. Jeg ved ikke rigtig om jeg skal begynde at gøre noget alvorligt ud af akvarie fisk...

Dette år online, har stået en del i gosupermodels tegn. Muks har været en del i min interesse, både for at hjælpe med at få det nye community op at stå, men også generelt fordi det er en af de få steder på nettet hvor jeg gider debattere.

Men en dag blev der pludselig en masse bøvl om en stjålet debat fra gsm, og jeg kunne ikke lade være med at oprette mig, bare for at se om tingene var som de plejede. Det var de Smiley Nu bruger jeg mere tid derinde end jeg burde, og som altid irritere jeg mig over deres regler og moderation.

Uhm.. Jo, det har også handlet en del om bonsai træer. Jeg fik et flip i foråret, og ville lave ALT til bonsai træer. Jeg fandt en del små træer i skove, jeg lavede stiklinger af samtlige planter jeg synes virkede spændende, jeg prøvede en helt masse, men meget af det er siden hen gået hen og døde. Den nye lejlighed tillader også en lille bitte smule have, så jeg er begyndt at blive lidt mere grønfingret. Der er ikke så meget bonsai hype mere, men det skyldes nok at jeg har indset at det kræver væsentlig mere ventetid, da planterne også lige skal vokse op først.

Det tror jeg vidst ca. er det år Smiley

- 30-12-2012 01:15 | 1.205 visninger | 8 kommentarer
Min første Almindelig Mosesnegl hed Hodor, efter den retarderede karakter fra Game of Thrones. Den døde kort efter at have lagt æg, og så fik jeg fat i en almindelig og stor mosesnegl, som hed Hodor2 (meget originalt) og Walder, som egentlig også er navnet på samme karakter.
Hodor2 blev sat sammen med Hodor1's unger, og jeg er ikke sikker på hvad der skete bagefter, da jeg ikke kan kende forskel på dem, men Walder blev i akvariet meget længe, og til trods for at han sked utrolig meget, så jeg måtte skifte vandet ofte, så blev jeg meget nært knyttet til denne Stor mosesnegl.

Walder nåede at ligge mange æg før han døde. De er nu alle klækket, og jeg regner med at jeg har nok minimum et par hundrede stykker unger nu. Jeg er stadig ikke helt sikker på hvad jeg skal gøre af dem.
Men jeg tog en fra, den største jeg kunne finde, og den bor nu i akvariet med 4 gubby unger..

Men hvad skal den hedde?
Jeg tænker at jeg måske skal forblive inde i Game of Thrones universet, men nu har jeg brugt den samme karakters navne tre gange, på to forskellige måder, så jeg må finde noget nyt. Heldigvis er snegle hermafroditter, så den kan hedde både pige og drengenavne.

Hvad skal den lille ny hedde?


Her er h*ns far/mor, Walder
- 23-12-2012 14:29 | 1.299 visninger | 3 kommentarer
Lige siden jeg fik lavet mit hybrid kostume færdigt sidste år, har jeg håbet på en anledning at bruge den... I kombination med at jeg fik et ræve/bjørnekald i fødselsdagsgave, som kan lyde som (jeg citere fra bagsiden af pakken den kom i) 'Angstkald fra klovdyr", tænkte jeg at det kunne være fedt at rende rundt med et gevir og lyde som en forvirret hjort... Især til nytår, da kaldet larmer en del (kan larme op til 115db) og nytår er bare det mest passende tidspunkt at larme så meget på...
Men hjelmen er lidt for voldsom, og jeg turde ikke tage ud i offentligheden med den, uden at andre også var udklædte... Men hele idéen stammede dog fra at jeg bare gerne ville have et gevir man kan tage på.
Så nu prøvede jeg igen, og lavede en lidt mere beskeden udgave Smiley

Jeg har planer om at have den på til nytår, og køre et lidt 'vild' look med noget pels og måske nogen fjer eller noget, og sætte håret i en knold og pynte med nogen hulepindsvins pigge vi har haft liggende i evigheder (Enormt flotte sorte og hvid stribede).

For at de ikke blev alt for tunge, og for at jeg ikke skulle ud og købe alt for meget Fimo ler, lavede jeg dem først i staniol


Dernæst blev de beklædt med fimo. Jeg har brugt næsten 3 pakker (to lysebrune/sand farvede og en mørkere brun) men gemte lidt af den mørke til at gnidde på den nederste del af hornene for at skabe lidt tekstur og variation


Inden de blev bagt, lavede jeg to huller med skruer i hver, for at stabilisere den bedre på hårbøjlen.
Efter bagning blev de lakeret. Det var lidt af et sats, for de havde egentlig den rigtige glans inden de blev bagt, men blev for matte efter bagning, men lakken har næsten gjort dem FOR glossy... Oh well..


De kan også bruges til katte


De blev sat på en bred bøjle (smeltede huller i bøjlen med et varmt søm, ellers havde plastikken flækket)
Da hornene alligevel er lidt for tunge, og jeg ikke vil risikere at de falder af hvis jeg bukker mig for meget, har jeg sat nogen hårspænder ting på bøjlen for at fæstne den bedre i håret


Indersiden af bøjlen er blevet foret med noget filt agtigt stof, både for at undgå at kerverne fra skruerne hænger fast i håret, men stoffet får den også til at glide mindre rundt.
Og hvis man så samtidig dækker bøjlen med sit eget hår, så man slet ikke kan se den, så sidder den faktisk udmærket på Smiley
Min største bekymring ved at lave mit eget gevir på en hårbøjle, var at den ville blive for tung, og ville falde af, men det er heldigvis ikke et problem Smiley


Jeg er ret tilfreds, og glæder mig til at tage den i brug til nytår Smiley
Forrige
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Næste
Udgiv dine tanker
og billeder
Upload
Giesji
Profilepicture
Offline
Køn: Kvinde
Alder: 27 år
Oprettet: 26. sep. 2007
Login: 14-07-2014 12:17
Uploads: 2.127
Blog indlæg: 857
Jeg kan godt lide røde æbler, og tun i olie.

Brugeren er langt mindre aktiv nu, og det gælder også mit job som admin.
Ansøg om venskab
Gør til favorit
Send besked
RSS feed for blog indlæg
© 2014 Arto ApS | Retningslinjer | Copyright information Annoncering | Om siden